Partners

 • Brabantse Raad voor Informele Zorg

  Partner

  De Brabantse Raad voor Informele Zorg (BRIZ) is een stichting en behartigt de collectieve belangen van de mantelzorger in Brabant. BRIZ gaat voor een samenleving waarbij overbelasting bij mantelzorgers wordt teruggedrongen en de eigen regie versterkt. Mantelzorg voor Beginners werkt samen met BRIZ om dit gezamenlijk te bereiken.

 • Expeditie Slim Thuis

  Partner

  Expeditie Slim Thuis organiseert laagdrempelige bijeenkomsten bij mensen in de buurt met informatie en uitleg over eHealth, Domotica, Wearables en andere slimme hulpmiddelen die het leven veraangenamen en vergemakkelijken. Mantelzorg voor Beginners deelt deze visie en werkt samen met Expeditie Thuis om de eindgebruiker zo veel mogelijk te bereiken.  

 • S@men Beter Thuis

  Partner

  Mantelzorg voor Beginners werkt samen met met Stichting S@men Beter Thuis omdat zij tot doel hebben mantelzorgers te steunen bij de zorg van een naaste in de thuissituatie.  Dit wordt op verschillende wijze gerealiseerd. Onder andere door instructievideo’s rond praktische vragen over mobiliteit en zorg online aan te bieden.

 • Thuisleefgids

  Partner

  Mantelzorg voor Beginners werkt samen met Thuisleefgids. Samen willen we de burger onafhankelijke informatie bieden op het gebied van organiseren van zorg, hulpmiddelen, domotica en zorgtechnologie. Hiervoor bloggen we in de serie #nieuwedenkersindezorg.

  Thuisleefgids wil mensen ondersteunen bij het maken van een juiste keuze bij het inkopen van hulp en ondersteuning, zorgtechnologie en zorginnovaties, die bijdragen aan langer thuis blijven wonen.

 • Zorgbelang Brabant

  Partner

  Mantelzorg voor Beginners werkt samen met Zorgbelang Brabant in het kader van de bloggenserie #nieuwedenkersindezorg. Zorgbelang Brabant werkt samen aan betere zorg met cliënten / patiënten, beleidsmakers bij overheden, zorgaanbieders en zorgverzekeraars.